Titkos vágyak

2024.05.25.

Mennyire vagy merész? Mennyire vagy őszinte? Itt az alkalom, hogy bizonyíts! Vannak titkos vágyaid? Vannak álmaid, mikről nem mersz szólni senkinek? Vannak titkaid, amiket félsz megosztani a világgal?

Miért nem mered elmondani? Miért nem mered megosztani másokkal? Félsz, hogy kitudódik? Félsz, hogy majd más szemmel néznek rád? Félsz, hogy kinevetnek? Félsz, hogy megvetnek? Netán a büntetéstől félsz?

FÉLSZ?

Ne félj tovább! Könnyíts a lelkeden! Nézz szembe legalább önmagaddal, és fogalmazd meg a titkodat! Itt ezt következmények nélkül megteheted! Nem kell megadnod a neved! Nem kell felfedned kilétedet! Mondd ki! Most csak egy billentyűzet vagy! Írd le a titkodat! Meglásd, könnyebb lesz utána! Meglásd, holnaptól másként kel a nap is fel!

Tudjuk, hogy az igazán mély titkokat még így is nehéz leírni! És éppen ez a lényeg! Mondd ki! Írd le! Ezt az oldal Neked teremtettük, hogy biztonságban nézhess szembe titkaiddal, önmagaddal! Végy egy nagy lélegzetet, és kezdj el írni!

"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek"

Titkod:

Biztonsági okokból a következő képen látható jeleket is be kell írnod:
A többieknek

Ti pedig, aki épp nem akartok bevallani semmit, nektek is hasznos, izgalmas és tanulságos lehet betekinteni más lelkek titkos bugyraiba! Lehet, hogy megbotránkoztok. Lehet, hogy felháborodtok. És az is lehet, hogy lenézően vagy gúnyosan nevettek majd. ... Egészen addig, míg nem lesz egy titkotok ...

Titkok listája

Hirdetés